x

Dalilu unakazio m.kro iz Švicarke: Ovu burnu prošlost krije čak i od supruga Dejana!

Dalila Dragojević krije strašnu tajnu od prije osam godina kada je jedva spasila živu glavu i nekako uspjela da pobjegne od m.kroa iz Švajcarske, koji je htio da je pošalje u bijelo roblje.  

Kako se saznaje, ona je prošla kroz pravi pakao, jer je bila žrtva nasilja četiri mjeseca, a o tom periodu života nikome ne priča, pa čak ni njen suprug Dejan ne zna za njene traume. Beogradski mediji došli su do njene bivše drugarice Amele, koja sada živi u Sarajevu, a koja je bila svjedok Dalilinog pakla.

- Dalilu svi prozivaju da je operisana, da je promijenila lični opis, da ne liči na sebe. Međutim, niko ne zna kroz šta je ta djevojka prošla. Nas dvije smo izgubile kontakt prije šest godina, ali se dobro sjećam svih njenih muka - započinje priču drugarica i nastavlja:


- Čim je postala punoljetna Dalila je upoznala dečka, koji je sedam godina stariji od nje. On je porijeklom od Bosne, ali je živio u Švajcarskoj. Brzo su sijevnule varnice među njima i ona je otišla kod njega u Švicu. Sve je bilo super, on je bio pažljiv, rekao joj da ima firmu i da se bavi privatnim biznisom. Svi smo mislili da će se udati za njega, ali nakon četiri mjeseca počinje njena noćna mora. Postao je bolesno ljubomoran, počeo je da je tuče svakog dana. Cijela je bila modra. Čak joj je nos polomio kada je udario jednom prilikom i ona ga je zato operisala prije dvije godine. Imala je prav nos, a poslije toga je postao kriv jer je kost tako srasla i zbog toga je imala velike komplekse. Nikada sebi više nije bila lijepa i zato je poslije mijenjala sve na licu - priča drugarica i otkriva šokantne stvari:


- Dalila je brzo shvatila da je taj dečko m.kro i da se time bavi u Švajcarskoj. On je nju htio da pošalje u bijelo roblje, da ide u Azerbejdžan na tri mjeseca da se pros..tuiše i da mu donese 20. 000 eura, koliko je dogovorio za aranžman. Ona je tada shvatila da mora ili da pobjegne od njega ili da se ubije jer nije htjela ni za živu glavu da se pros..tuiše. Prošla je strašan pakao, a nije smjela da prijavi policiji, jer je svuda imao veze. Još bi nju na kraju uhapsili. I sada se tresem kada se sjetim tog perioda - otkriva Amela i nastavlja:


- Poslije ju je ucjenjivao da će ubiti njene najbliže ako ga prijavi policiji ili pobjegne. Međutim, nakon što je unakazio, ona je stisla zube i pobjegla. Prvo je otišla kod prijatelja u Beograd, gdje se krila tri mjeseca sve dok joj nisu javili da je on uhapšen u Švajcarskoj i da ga neće skoro pustiti. Moja Dalila je tada imala samo osamnaest godina, a to će joj ostaviti traume za cijeli život. Zato i ne želim da joj se javljam da je ne podsjećam na pakao za koji znam. Vidim da je sretna pored Dejana i to mi je dovoljno, zaslužila je da joj bude lijepo i želim joj što prije da postane majka i da zaboravi sav bol koji je preživjela - završava drugarica Amela u suzama.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.