x

Dan nakon pomena Jeleni, lijepa vijest za Marjanoviće! Zoran: Ovo mi je jedan od najsretnijih dana!

Nakon godinu i po dana Zoranu Marjanoviću vraćeno je starateljstvo nad kćerkom Janom (8)! Kako Srpski telegraf saznaje, samo dan nakon trogodišnjeg pomena ubijenoj pjevačici "Granda" Jeleni Marjanović (33) u kuću porodice njenog supruga Zorana Marjanovića (40) stigle su i lijepe vijesti.

Marjanoviću je juče u toku dana stigla sudska odluka koju je dugo iščekivao.

- Stiglo mi je rješenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom! Hvala bogu sve se konačno razrješava! Ovaj dan je za mene jedan od najsretnijih u životu - kaže Marjanović u jednom dahu.

Ipak, suprug ubijene pjevačice navodi i da neće proslaviti ovu odluku jer su još uvijek potreseni zbog trogodišnjeg pomena, koji je samo dan ranije odao supruzi.


- Nećemo ništa praviti i slično. Ali u srcu slavimo i sigurno ćemo otići u toku dana u crkvu da zahvalimo bogu zbog ovakvih vijesti. Kao što već rekoh, na kraju uvijek pobjedi pravda i istina. Ma koliko put bio težak, uvijek na kraju svane - kaže Marjanović.

Marjanoviću je Centar za socijalni rad oduzeo starateljstvo nad kćerkom 10. oktobra 2017, u trenutku kada se on nalazio u pritvoru Centralnog zatvora zbog sumnje da je ubio suprugu.


- S obzirom na to da je dijete nakon hapšenja oca ostalo i bez drugog staratelja, radnici centra, po službenoj dužnosti, pokrenuli su postupak starateljske zaštite. Radnici su najprije obišli dijete u kući u Borči kako bi provjerili da li postoje svi uslovi da ona i dalje boravi tu, a potom i razgovarali sa vaspitačima u vrtiću koji je Jana tada pohađala. Utvrđeno je da djevojčica ni na koji način nije ugrožena i da je tamo potpuno bezbijedna i da njen razvoj nije ugrožen - kaže izvor Srpskog telegrafa.


Ubrzo nakon svih potrebnih provjera, za Janinog staratelja imenovan je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smještena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

Podsjetimo, porodica ubijene pjevačice je samo dan prije ove odluke obilježila trogodišnjicu od smrti Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Zasad jedini osumnjičeni za ubistvo pjevačice je njen suprug Zoran Marjanović, koji je zbog ovoga proveo 10 mjeseci u pritvoru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.