x

tuga

Dan prije nego što će njen život biti ugašen, mlada Aida Tursunović objavila pjesmu i poruku!

Vijest o tragičnoj smrti 25-godišnje Aide Tursunović iz Srebrenika potresla je cijelu zemlju, a jučer je Aida ispraćena na vječni počinak.

Oko njene smrti pojavile su se brojne spekulacije i nezvanične informacije, a navodno se Aida borila sa psihičkim problemima za koje, kako se navodi, niko nije znao. Tačan uzrok Aidine smrti nije naveden.


Aida je bila i mlada majka, iza koje je ostao dječak kome je Aida na svom Facebook profilu posvetila i zadnju objavu i to 18.10. dan prije onoga kada je njen život ugašen. Objavila je pjesmu “Sine moj” uz poruku “Volim te sine”.


Nakon vijesti o njenoj smrti društvene mreže preplavile su poruke podrške svim ženama koje se bore sa psihičkim problemima.

- Ali šta bi bilo kad bi bilo.. Dragi prijatelji pričajte sa svojim bližnjima, često ih pitajte kako se osjećaju jer nikada ne možete znati kroz šta osoba prolazi. Možda baš vi spasite nečiji život, navodi se u Facebook objavi, prenosi Oslobođenje.

- Niko, nikada, NE SMIJE biti bitniji nego ti sam sebi! nijedna emocija! Nijedna ” ljubav”! Jer sitni ljudi za bol duše ne znaju!, stoji u jednoj od brojnih objava na društvenim mrežama.

.

.

Izvor: Hayat

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.