x

DAN PRIJE NEGO ŠTO JE UBIO MARIJA, POSLAO JEZIVU PORUKU NJEGOVOM OCU! Ubistvo kuma Goce Tržan najavljeno stravičnim riječima!

M. V. (66) iz Đurđeva, koji je 8. avgusta ubio Marija Trtića (28), kuma pjevačice Goce Tržan, a potom izvršio samoubistvo, prema navodima najavio je zločin dan ranije. Prema riječima izvora, M. V. je 7. avgusta navodno poslao poruku na mobilni telefon Nikoli Trtiću, Mariovom ocu, koji se u tom trenutku nalazio na ljetovanju.

- Udariću te gdje najviše boli - navodno je pisalo u poruci, ali nesrećni otac taj SMS nije shvatio kao ozbiljnu prijetnju.

Još uvijek šokirani mještani Đurđeva ispričali su da se priča da je M. V. planirao krvoproliće i da je Mario najvjerovatnije nastradao, jer je ubica želio da povrijedi njegovog oca.


 - Priča se da je M. V. dan prije nego što je ubio Marija, Nikoli poslao tu uznemirujuću poruku. Ovu prijetnju očigledno niko od Trtića nije shvatio ozbiljno, pa je Mario ne sluteći šta mu se sprema, sutradan otišao kod M. V.. Nikola sigurno nije mogao da povjeruje da bi mu prijatelj usmrtio dijete - kaže komšija.

Međutim, nažalost, M.V. je navodno ne samo prijetio nego i svoje namjere ostvario.


- Ne zna se pouzdano zbog čega je mladić kobnog dana bio kod M. V.. Priča se da je htio da mu vrati očev dug, a M.V. je tada svoju prijetnju pretvorio u realnost. Pucao je u Maria iz pištolja, a potom se ubio. Neki kažu da je ubica, pošto je usmrtio Maria, telefonom slikao njegovo tijelo i poslao sliku mladićevom ocu, a onda se ubio. Ipak, ne znamo koliko možemo da vjerujemo u to, sada svako ima svoju verziju tragedije - kaže komšija.


Kako kaže izvor, ono što je navelo policiju na to da je ubica planirao krvoproliće jeste i činjenica da je u njegovoj kući pronađen još jedan šaržer pun municije.

- To navodi na zaključak da je on danima planirao zločin, zbog čega se opremio oružjem i municijom. Takođe, na zaključak da je ubistvo planirano ukazuje i to što je Mariova porodica nedugo pošto je on napustio kuću, alarmirala policiju i prijavila njegov nestanak. Samo četiri sata kasnije Mario je pronađen na Vukovićevoj terasi mrtav - objašnjava sagovornik.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.