x

NEPREPOZNATLJIVI

Danas zarađuje na hiljade eura, oni su najplaćeniji pjevači mlađe generacije: Žive u izobilju, a fotke sa početka bi spalili!

Mnoge poznate ličnosti voljele bi da se njihove fotografije iz prošlosti i sa početka karijere izbrišu. Oni su se s godinama dosta promijenili, pa su tako neke od pjevačica i promijenile lični opis operacijama.

Kada se uporede njihove stare i nove fotografije malo ko bi ih prepoznao.

Pjevači mlađih generacija popularnost su uglavnom stekli tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a danas zarađuju po nekoliko hiljada eura po nastupu. Takođe, uzimaju ogromne bakšiše.


Aleksandra Prijović danas je jedna od najangažovaniji i najtraženijih pjevačica mlađe generacije. Njena promjena od prvog pojavljivanja na audiciji je drastična. Pjevačica je godinama na sebi radila estetske intervencije, što je veoma vidljivo. Pa, mislimo da je ona baš jedna od onih koja bi svoje slike sa početka karijere rado spalila.


Aleksandra Mladnović svoju sreću okušala je prvi put 2005. godine sa samo 11. godina. Sladak djevojčurak osvojio je srca publike. Iako se na grandovoj sceni pojavila čak četiri puta, nije gubila samopouzdanje i želju da uspije. Iako je njene slika sa početka karijere nastala dok je još bila dijete mislimo da Mladenovićka nema čega da se stidi.


Pjevačica Milica Todorović pojavila se prvi put na takmičenju za Zvezde Granda sa samo 13.godina. Slatka djevojčica iz Kruševca nije mogla da sakrije tremu. 2005. godine odnijela je pobjedu u ovom takmičenju. Njenu karijeru obilježile su razne ljubavne afere, a ko bi rekao da će tako biti kada pogleda fotografiju iz 2000 i neke godine.


Darko Lazić se prvi put na audiciji pojavio davne 2006. godine kao dječak od 15. godina, tada još uvijek nije mutirao. Samo gdoinu dana kasnije pojavio se ponovo, i svi su bili iznenađeni promjenom. Pobjedu je odnio 2009. na finalu u beogradskoj areni. Iako je od prvog dana karijere do danas drastično mijenjao svoj fizički izgled, više je nego očigledno da se pjevač ne bi hvalio svojim fotografijom prvog pojavljivanja.


Rada Manojlović nije krila da se iz šatora pojavila na audiciji. Prvi put se pojavila na sceni 2003. godine ali tada nije prošla. Ali, već 2007. došla je do finala gdje je zauzela drugo mjesto. Danas iako je popularna pjevačica često svojim izjavama skreće pažnju na sebe više nego pjevanjem.


Pjevačica Milica Pavlović vjerovatno da može spalila bi sliku sa prve audicije. Iako je pjevačica koja je uspjela iako su je mnogi sputavali u tome. Njena promjena je itekako vidljiva.

Milica je pažnju privukla 2011. iako se nekoliko godina ranije pojavila na audiciji u Leskovcu. Danas je popularna pjevačica, njen izgled je drastično drugačiji, a oprobala se i kao glumica u seriji "Pjevačica".


Pjevačica Tijana Milentijević proslavila se hitom "Žena od sultana", pa tako je danas i prepoznaju pod tim imenom. Ona uzima ogromne bakšiše nakon objavljivanja pomenute pjesme.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.