x

Đani priprijetio Darku Laziću: Neka se dobro pazi ako nastavi po starom i ponovo bude vozio pijan!

Radiša Trajković Đani kaže da će prebiti Darka Lazića ako ponovo bude vozio pijan. Folker se nada da je njegov mlađi kolega naučio lekciju poslije jezive saobraćajke koju je doživio 23. oktobra kod rodnog Brestača.

Đani ističe da zbog obaveza nije još stigao da ode do Selters banje u kojoj se Lazić trenutno oporavlja, ali da se svakodnevno čuju.

- Darko će se opametiti poslije saobraćajke milom ili silom. Prebiću ga ako ne shvati neke stvari i nastavi po starom... - priča folker i dodaje da jedva čeka da posjeti mlađeg kolegu sa kojim se godinama druži i gleda ga kao svoje dijete:


- Kada ga budem vidio, ima da ga izljubim i izvučem mu uši. Ponijeću i pivo sa sobom, a on ima samo da ga gleda za kaznu. Stalno pričam mlađima da prikoče. Pravio sam i ja sto grešaka u životu i nemam ništa protiv toga da se popije po koja čašica, ali, brate, onda uzmi taksi ili vozača, a ne da sjedneš pijan za volan i uništiš svoju i tuđu porodicu.


Trajković obećava da će Lazića izvesti u provod kada se sasvim bude oporavio.

- Život je pred njim, ima vremena kada ćemo da se opuštamo zajedno. Cirkaće on sa mnom jer ću paziti na njega. A poslije će neko drugi da ga odveze kući.


Mnogi su se obradovali kada su prije par dana na Instagramu videli snimak na kojem Darko pjeva iz sveg glasa i poručuje da će doći na Đanijev koncert 8. marta u beogradskoj Areni.

- Moja djeca i supruga bili su kod Darka u posjeti, ja zbog ovih snimanja nisam mogao. Ako Bog da, do mog koncerta će Darko biti jak kao Tito u staroj Jugi - rekao nam je pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.