x

Pjevač ističe da sebe ne smatra krivim

Đani se oglasio nakon skandala u Lukavcu: Nisam kriv, bilo je toliko alkohola da ne vjerujem da će biti zaraženih!

Radiša Trajković Đani nastupao je u jednom klubu u Lukavcu u Bosni i Hercegovini, a ispred kluba okupio se veliki broj ljudi, koji nisu imali zaštitne maske, niti su držali propisanu distancu.

Sve epidemiološke mjere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gdje se nalazio daleko veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance, zbog čega je reagovala policija.

Ovim povodom oglasio se i pjevač koji ističe da je se osjećao izuzetno neprijatno kada je nastup prekinut, ali da smatra da ništa od ovoga nije njegova krivica jer "nije on zvao ljude niti organizovao nastup".


Takođe, Đani je dodao i da smatra da niko od prisutnih neće biti među zaraženima jer je "bilo mnogo alkohola".

"Ja i moj muzičar smo sve montirali, sjedili, večerali, nisam ni očekivao da će toliko ljudi biti. Kad sam izašao bio sam u šoku, vole mene, a i zaželjeli su se svega. Malo mi je bilo nezgodno, ali ne mogu da prekidam ništa. Ja sam pjevao više od sat vremena, onda su došli nadležni organi i rekli: "Prekidajte i paljba kući". Bilo je malo neprijatno, kad te neko istjera."


"Rekao sam publici: "Izvinjavam se familijo, vidimo se kad prođe ovo". Čim dođe ta vakcina ja ću prvi da je primim. Ranije počnemo da radimo, ranije se vratimo, ali ja uvijek dođem pred zoru kući, meni je uvijek isto. To je najgore za vlasnike lokala, jer kad se duže radi mogu više i da zarade", započeo je Đani.

"Sad poštujem svaku mjeru, maska uvijek, ako kažu da nema izlaska, ne izlazim nikad. Ne bih ni sinoć otišao da radim da je zabranjeno. Ne nosim nikakvu krivicu, nisam sam organizovao, nisam zvao te ljude, ali toliko je bilo alkohola da ne vjerujem da će biti zaraženih", dodao je.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.