x

Danijel iskeširao 3.000 eura da bi trudna Ana otišla iz zemlje: Pjevačica povela i kćerku, a tek da čujete kako se baškare!

Ana Sević se već nekoliko dana odmara na Crnogorskom primorju, zajedno sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem i kćerkom Lorenom, koju je dobila u braku sa pjevačem Darkom Lazićem. Navodno, Daniel je iskeširao 3.000 eura kako bi pjevačica, koja je nedavno ušla u peti mjesec trudnoće, otputovala privatnim avionom na more.

"Daniel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje kćerkice koju pjevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, Daniel o Ani brine više nego inače", tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je upravo Danielova odluka bila da u Crnu Goru odu privatnom letjelicom.


"Takođe, hotel u kojem su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir", dodaje on.

Pjevačica je viđena kako se baškari sa kćerkicom u jednom restoranu na otvorenom u Starom gradu, i ne mareći za radoznale poglede.

Podsjetimo, Ana Sević je prije nekoliko mjeseci saznala da je u drugom stanju, a prije mjesec dana i da će postati mama još jedne djevojčice. Njenom vjereniku će to biti prvo dijete.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.