x

gleda ga kao svog sina

Danijel je sin Suzane Jovanović iz prvog braka, a Saša ga je prihvatio kao svoje dijete: Evo kako on izgleda! (Foto)

Suzana Jovanović u braku sa Sašom Popovićem dobila je kćerku Aleksandru koja se baš kao njen sin iz prvog braka ne pojavljuje u javnosti.

Brak Suzane Jovanovića i Saše Popovića važi za jedan od idiličnijih brakova, a jedan od glavnih razloga njihove idilične sreće je Sašin odnos sa Suzaninim sinom, o kome je pjevačica nerijetko govorila.


- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam mjeseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se sjetio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osjetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvijek da računa na mene i Saleta- rekla je tada Suzana za "Stil magazin".


Teška priča o Danijelovom djetinjstvu ipak je dobila sretan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

- Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca - rekla je ona i istakla da su osjećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.