x

oženili sina

Đanijeva žena nije smjela ovo da uradi na vjenčanju: Svekrva prekršila bitno pravilo!

Slađana Trajković, supruga pjevača Radiše Đanija, definitivno je prekršila jedno od glavnih pravila na vjenčanjima. 

Naime, na ovakvim ceremonijama se savjetuje da niko sem mlade ne bude u bijeloj boji, jer se tako sklanja fokus sa mladenačkog para.

Tradicionalno je gostima “zabranjeno” da nose bijelo jer će umanjiti fokus na mladu. Vjenčanje u bijelom kao pojam nastalo je u Velikoj Britaniji. Bijela vjenčanica postala je simbol vjenčanja u viktorijanskom dobu, poslije Kraljice Viktorije koja je nosila bijelu čipkanu haljinu na svom vjenčanju.


Bijela haljina nakon toga postaje simbolni status koji takođe sprovodi “konotaciju nevinosti i čistote.” Međutim, Slađa nije jedina koja je prekšrila pravilo.

Njena snajka Nina Jezdimirović obukla je svijetlo plavu haljinu, iako bi po tradiciji i pravilima logičan izbor bila bijela boja za ovakav događaj. Tog dana, cijela porodica Trajković na sebi je imala više od 20.000 eura.


Podsjetimo, iako mu je otac poznati pjevač, Miloš se nikada nije eksponirao u javnosti, te se tako za njegovu vezu sa Ninom saznalo tek u martu ove godine, kada su njih dvoje zajedno sa Miloševim roditeljima, Đanijem i Slađom, privedeni u jednom beogradskom hotelu zbog kršenja mjera propisanih usljed pandemije korona virusa.

Tada je otkriveno i da je Nina trudna, te da će ona i Miloš dobiti prvo dijete, a kako se pisalo Ninini roditelji srećnu vijest saznali su iz medija.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.