x

Koža, kuhinja i BRAČNI KREVET

Dara Bubamara dobila jahtu vrijednu 135.000 eura: Način na koji je došla do nje ne možete ni da pretpostavite!

Dara Bubamara živi na visokoj nozi, često govore da se rasipa novcem, a izgleda da je i široke ruke kada joj prijatelji traže novac na zajam.

Kako saznaje "24.sedam", Dara je u oktobru ove godine uspjela da vrati dio duga u iznosu od 135.000 eura tako što su joj navodno umjesto novca dali, ni manje ni više, nego jahtu.

Izvor ističe da je pjevačica prošle godine navodno pozajmila novac prijatelju koji vodi biznis u Crnoj Gori, a pošto nije bilo drugog načina da dođe brže do svog novca nazad, pristala je da u zamjenu za eure dobije manju jahtu staru svega nekoliko godina. Ona je tada otputovala u Crnu Goru kako bi riješila papirološki dio.


Sagovornik blizak pjevačici otkrio je i da je Dara navodno u nekoliko navrata pozajmljivala veliki novac osobama kojima je vjerovala da će joj vratiti pare u obećanom roku, ali da se od nekih dugova već oprostila.

Ipak, posljednji put kada je pozajmila veću količinu para, čak u visini jednog stana, od toga nije nikako odustajala, pa je pao dogovor da preuzme jahtu. Za sada, dodaje izvor, Dara navodno neće prodavati plovilo, već planira prvo da je iskoristi na ljeto da se provodi.


Sagovornik nije mogao da precizira o kom modelu se radi, ali objašnjava da je unutrašnjost jahte u koži, ima mini kuhinju i jedan manji bračni ležaj.

Dara se oglasila, ali nije bila raspoložena da polemiše na tu temu.

- Nemam komentar - rekla je kratko pjevačica .

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.