x

Dara pijana kao letva: Ovako je pjevačica izgledala dok je lupala o školi!

Dara Bubamara obrukala se za sve pare! Prije nego što se izblamirala svojim banalnim izjavama u medijima o „seljačkim“ školama, pjevačica je pila, a očigledno se i napila.

Čim je došla na snimanje novogodišnjeg programa DM SAT TV, odmah je otišla u studio i snimila svoj dio, da bi se zatim smjestila za sto s kolegama. Poručila je viski, koji je odmah ispila na eks. Tu je pala i druga čaša, dovoljna da se zacrveni u licu i da počne da priča svašta. Dala je dvije-tri izjave za televizije, a potom zakukala da joj se ide u toalet.

- Moram da p.škim, ne mogu više da izdržim! Pila sam, a ja ne pijem inače - požalila se folkerka novinarima i odjurila u toalet.


Foto: Kurir

Nakon pola sata Bubamara se vratila medijima, sjela za sto i počela da lupeta. Na pitanje novinara o njenom sinu Kosti i njegovom školovanju, Dara se napravila važna.

- Moj sin nikada nije imao neprijatnosti, ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“ - ponosno je izjavila Dara, da bi to nakon dva dana demantovala, a kada su portali objavili audio-snimak gdje se jasno čuje šta je pričala, pravdala se da je bila pripita:


- To, seljačka škola - bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam kupovinu novog automobila, pa sam popila nekoliko čaša viskija.

Ono što je jedino pohvalno u Darinom ponašanju te večeri jeste što za volan svog novog ljubimca ovako pijana nije sjela sama, već je zamolila prijatelja da je odveze.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Izvor/Foto: Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.