x

PLJUŠTE UVREDE ZBOG JK

Dara: Vidiću, propala sidašice! Saša: Fejk Radojko, vrati se u kokošinjac! Nisi postojala, Jelena te obukla!

Dara Bubamara žestoko je izvrijeđala Sašu Vidića nakon što je on bez dlake na jeziku prokomentarisao prekid prijateljstva između nje i Jelene Karleuše.

Nakon što je modni kreator javno stao na stranu JK, Dara je na svom Instagramu, uz Vidićev snimak iz gradskog prevoza, nekadašnjem saradniku i prijatelju poručila sljedeće:

- Ovo raspalo, smrdljivo g..no mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo g..no izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala dr.girana tetka, koja je krenula u javni WC da traži ljubav svog života! Dužna, ružna, predozirana i tužna, svima poznata kao Vidićka propala sidašica! Ovako završavaju osobe koje sopstvena zloba upropasti - napisala je bijesna Dara, koja je poslije nekoliko sati sporni snimak i uvrede izbrisala.


Kako bismo čuli i Vidićev komentar na ove brutalne Darine uvrede, pozvali smo kreatora, prenosi Kurir.

- Opet Radojka! Ja da želim da se bavim stočarstvom, imao bih imao neku farmu i valjao bi se u g..nima kao ona, koja je sva u fejku. Nek se vrati u kokošinjac pod hitno! Fejk Radojka može, na primjer, malo da se liječi. Nema razloga toliko da se ljuti, jer nisam uopšte pretjerao kako bih ja umio i mogao. Bolje da ja ne govorim šta znam o toj ženi kojoj su fejk "luj viton" torbe i kofere zaplijenili na aerodromu, pa je nosila stvari u u crnim džakovima kući - poručio je u svom stilu Vidić, a onda se još jednom dotakao odnosa JK i Bubamare.


- To sve što se dogodilo govori više o Radojki nego o Jeleni. U svakom slučaju, Jelena je svakom u životu pomogla i nikom nije odmogla. To ja znam dobro. Radojka, ta ista JK te je dovela na tvoj koncert u Arenu, a do tada nisi postojala uopšte! Obukla te je, sve ti je dala! A sad šuruje s Cecom, mrtvom babom! - završio je Vidić.


Podsjetimo, Daru je iznerviralo što je Saša u jednom intervjuu rekao da Dara treba da ide u Njemačku da snima p..niće i da ona više nema karijeru.

- Ma, ja da sam na Jeleninom mjestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže: "Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k..ac nije." Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Njemačku i da snima p..niće, nema više ona karijeru - istakao je Vidić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.