x

Darin dečko divlja automobilom: Snimao se dok je vozio čak 212 kilometara na čas!

Pjevačica Dara Bubamara već nekoliko puta se našla na meti kritika jer je na društvenim mrežama objavljivala kako vozi nedozvoljenom brzinom, a sada je to uradio i njen dečko Toni.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio video zapis na kojem se vidi kako tokom vožnje automobil kojim upravlja dostiže brzinu 212 kilometara na sat.

Ovo nije prvi put da se hvale "brzom vožnjom" kada su u pitanju njih dvoje jer je i sama Dara u nekoliko navrata objavljivala ovakve snimke, pa čak i dok su maloljetna lica bila u automobilu sa njom.


Podsjetimo, policijski presretač je 1. marta, oko 15.30 sati na auto-putu Beograd-Niš na Novom Beogradu zaustavio automobil marke "mercedes" kojim je upravljala poznata pjevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, prenio je Kurir.

Kako se navodi, prema nezvaničnim saznanjima, Dara je na autoputu vozila zaustavnom trakom, što je zabranjeno.


Pjevačici je navodno na licu mjesta napisana prekršajna prijava, a o visini kazne odlučiće prekršajni sud. Pjevačicine tablice imaju oznaku "DON", koju imaju mnoge poznate ličnosti, a koje su kupljene preko firme Dragane Mirković.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.