x

Darko dobio sina pa zaboravio na kćerku? Lorena tuguje za ocem, Sevićka pokušava na sve načine da je oraspoloži, a evo šta za to vrijeme radi pjevač!

Pjevač Darko Lazić, koji je nedavno šokirao javnost izjavom da je "kćerka lijepa vijest, ali sin je sin", nastavlja i dalje u svom maniru.

Naime, on je navodno zaboravio datum kada je njegova bivša supruga Ana Sević na svijet donijela njegovo prvo dijete, kćerkicu Lorenu, pa joj navodno nije čestitao rođendan, a od tada je nije ni vidio.

"Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikad nije desilo. I ne samo da nije priredio proslavu, već djetetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio kada je rođena, ili je imao preča posla", rekao je izvor.


Ana je pokušavala Loreni da opravda situaciju, ali je ona vrlo pametna i zrela djevojčica koja sve razumije.

"Ona je dijete koje sve osjeća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, prije svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima i igračkama, ona ipak osjeća da nešto nije u redu", ispričao je izvor, a Ana i Darko nisu bili dostupni za komentar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.