x

DARKO KOSTIĆ SE OGLASIO POSLIJE IZLASKA IZ ZATVORA: Ja sam zlostavljan i silovan!

Modni kreator Darko Kostić, protiv kog je u utorak Treće osnovno tužilaštvo sudu podnijelo optužni prijedlog zbog sumnje da je polno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloljetan, poslije puštanja iz pritvora obratio se javnosti preko Fejsbuka, optužujući medije da su sve izmislili.

Osim za s*ksualno uznemiravanje dečaka u svom stanu, tužilaštvo, koje traži da Kostić bude osuđen na dvije godine zatvora, tereti ga i za držanje opojnih droga i omogućavanje konzumiranja narkotika.

U poruci koju je kreator ostavio na društvenoj mreži zahvalio se na podršci prijateljima i klijentima, a puštanje iz pritvora nazvao je pobjedom.

- Poslije najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča, želio bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima i klijentima, koji su, kao i moja porodica, bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda.


Jedino silovanje i zlostavljanje, i to medijsko, proživio sam ja, pošto za silovanje nikad i nisam bio optužen - napisao je Kostić u statusu na Fejsbuku i dodao:

- Pravda je spora, ali dostižna. Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima u prvoj pobkedi na putu ka istini. Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koji su me stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbijednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru sankcionisani su sa preko 20 podnijetih tužbi. Svaka dalja neistina i optužba biće isto tako tretirane. Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe, kako na sudu, tako i u životu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.