x

uživaju

Darko Lazić joj pomjera želudac, ali zato je Danijel drži kao malo vode: Ovako Ana Sević uživa pored vjerenika, a tek kako brine o Loreni!

Sa bivšim mužem Darkom Lazićem pjevačica Ana Sević ima probleme sa koji je malo-malo proziva u medijima. Mmeđutim, budući suprug Danijel Nedeljković joj ugađa kao princezi. On se trudi da trudnoj pjevačici ništa ne fali, pa oblijeće oko nje 24 sata dnevno.

- Danijel je stalno uz Anu. On se nervira jer zna koliko nju pogađa što Darko javno laže da mu Ana ne dozvoljava da viđa njihovu kćerkicu Lorenu. Bijesan je što pjevač nervira njegovu trudnu vjerenicu, pa se trudi da je opusti i da joj pruzi maksimalnu podršku. On je bukvalno uvijek tu za nju i Lorenu. Vodi je u vrtić, hrani je, čuva, igra se sa njom - kaže izvor blizak pjevačici.


Učesnica "Zvezda Granda" je imala zakazan poslovni sastanak oko 13 časova ispred hotela, zaustavio se bijeli automobil u kom je bila Sevićeva. Njen vjerenik je istrčao iz kola, otvorio joj je vrata i pružio ruku kako bi joj u osmom mjesecu trudnoće pomogao da ustane.


Ana je svoj stomačić "upakovala" u mini-crnu haljinu, a na nogama je imala visoke potpetice.

Vjerenik je dopratio pjevačicu do hotela, a zatim se on odvezao u nepoznatom pravcu. Poslije skoro dva sata Nedeljković je došao po pjevačicu, pa su zajedno otišli po Lorenu u vrtić.  

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.