x

Darko Lazić na stubu srama! Progovorio o nasljedniku pa navukao gnjev naroda! Samo što ga je odveo kući tviteraši osuli paljbu!

Darko Lazić izveo je jutros vjerenicu Marinu Gagić i tek rođenog sina Alekseja iz porodilišta i uputio se porodičnom domu. Međutim, zbog onoga što je rekao prije nego što je ušao u kola i odvezao se, brojni korisnici društvene mreže Tviter oštro su ga osudili.

"Sina sam želio cijeli život. Svaki otac želi da ima sina. Naravno i kćerkica je lijepa vijest, ali sin je nešto posebno. Jako sam uzbuđen. Na znam šta da vam kažem", govorio je vidno raspoloženi pjevač o svom tek rođenom nasljedniku, samo nekoliko momenata prije nego što ga je odveo kući.


"Strašno je što u 21. vijeku i dalje postoje roditelji kojima je 'ćkerka lijepa vijest, al' sin je nešto 'posebno" pljuštali su komentari na Tviteru: "Strašno je uopšte da roditelji prave razliku među svojhom djecom."

"Vole očevi kćerke, ali su sinovi ponos", "Na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primjer uzora", nizali su se ljutiti komentari jedan za drugim.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.