x

neodgovoran

Darko Lazić napravio ceh u Ofenbahu, pa pobjegao: Popio s društvom 2.000 eura, rekao da će donijeti pare, pa se nije javio!

Darko Lazić svojim neodgovornim ponašanjem u saobraćaju privukao je veliku pažnju javnosti, posebno nakon što je prije dvije nedjelje priveden kada je pijan i pod dejstvom n.rkotika vozio ulicama Beograda. Poznato je i da je pjevač već godinama u velikim dugovima, a kako saznajemo dužan je i vlasniku jedne diskoteke u Ofenbahu, gdje je pio i nije platio račun.

Kako Kurirov izvor blizak jednom od radnika lokala kaže, Darko je prije nekoliko mjeseci prisustvovao nastupu jednog kolege u ovom njemačkom gradu, gdje je došao u društvu nekoliko muškaraca i djevojaka. Kao pravi džek, Lazić je u diskoteci u Ofenbahu naručivao ture, pio se viski, ali i votka, konjak, pivo, gazirani sokovi i kisela voda, a ceh je bio pozamašan.


- Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili. Pilo se dosta, cijelu noć su proveli u diskoteci i sve vrijeme su nazdravljali, slao je ture i prijateljima za stolom pored. Ceh je bio preko dvije hiljade eura - kaže izvor i dodaje da je Lazić, kada je trebalo da se plati, pozvao menadžera kluba.


- Tada je rekao da nema dovoljno para, da je izveo društvo, kao i da će da plati dug naredne nedjelje kada bude prolazio tuda, jer ima nastup. Poslije toga se nije javljao, iako su ga u nekoliko navrata zvali i tražili mu da izmiri dug - kaže izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pjevačem, ali se on nije javljao na telefon, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.