x

Darko Lazić nema gdje da živi: Oduzimaju mu pare i kuću!

Povratnička pjesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako "zaradio" preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedjelju dana. Ipak, prema ispovijesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pjevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

- Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! - počeo je priču komšija za spomenuti nedjeljnik.


- Vidim da dolaze i neki u bijesnim kolima, vjerovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negdje da zasjedne. Sve tjera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! - dodao je komšija, a potom zaključio:

- Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


A što vas boli ... ko kako živi,kako troši i kome duguju,kada ćete prestati da gledate u tudju avliju preko ograde.Prestanite da živite i prepričavate tudje živote.I vi "Novinari" ako nemate šta pametnije da pišete bolje sedite kući sa svojim porodicama.Ne poznajem Darka Lazića,niti se bavim estradom,samo mi je dosadilo da vidjam iste teksove samo drugi likovi na internetu.