x

hit

Darko Lazić nosi fejk sat, a da li su mu čizme od skoro 500 eura prave? Duguje više od milion i po, a hvali se brendiranim stvarima!

Pjevač Darko Lazić priznao je da je u velikim dugovima, te je nedavno otkrio da je čak dužan više od milion i po.

- Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima. Milion i po eura nije nimalo malo - rekao je Darko nedavno.

Međutim, on se nerijetko hvali skupocjenim stvarima i luksuzom. Folker trenutno uživa na Kopaoniku sa vjerenicom Marinom i njihovim sinom Aleksejem, odakle se redovno oglašava na Instagramu.


Naime, on je ovog puta sa svojim pratiocima podijelio fotografiju na kojoj se vide čizme poznatog svjetskog brenda koje na sniženju koštaju 465 eira, dok su u punoj cijeni čak 775 eura. Ipak, nije poznato da li je u pitanju zaista original obuća, ili je riječ o dobroj kopiji. 


Lazić često potencira i stavlja u prvi plan svoj sat poznate marke, a koji košta oko 30.000 eura, zapravo ima dobru kopiju ovog modnog detalja.

Podsjetimo, prije nekoliko dana na jednom njemačkom Instagram profilu objavljena je fotografija kojoj su prikazali razliku između originala i kopije sata.

Oni su ukazali da je cjelokupna postavka sata "mnogo viša u odnosu na original", da su okviri pjevačevog modela urađeni mnogo grublje, kao i da je rastojanje između kućišta i narukvice preveliko.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.