x

ženi miljanu ako treba

Darko Lazić o glasinama da postaje rijaliti takmičar: Ulazim u Zadrugu za dobru lovu, smuvaću Miljanu i oženiti ako treba!

Pjevač Darko Lazić jedna je od glavnih tema medija, kako zbog povratka nastupima nakon kriznog perioda korone tako zbog spekulacija o trenutnim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević. 

Ovog puta za Srpski telegraf Darko je otkrio za koju sumu će ući u "Zadrugu", te u šaljivom tonu prokomentarisao kako bi reagovao kada bi se pridružio Miljani Kulić u borbi do finala najgledanijeg rijalitija na našim prostorima. Poznato je da je Lazić njena neostvarena ljubav, a gestom u kojem joj se javio prilikom gostovanja na žurki u "Zadruzi" pobrao je simpatije publike.

- Za milion eura bih ušao sigurno, a jedino što bi mene uplašilo je što bih morao poslije i da oženim Miljanu. Tako da, kada bismo se šalili, smuvao bih je i oženio ako treba (smijeh). Dobra lova i novo iskustvo su uslov. 


Miljana je pričala da ste htjeli da je odvedete u hotel nakon jednog nastupa?

- To je Miljana (smijeh). Ja na nju ne mogu da se naljutim, šta god da kaže i uradi, ona je meni mnogo simpatična djevojka.

Šta vas je najviše motivisalo da život promijenite iz korijena i podvrgnete se operaciji smanjenja želuca?

- Nije me ništa motivisalo, jednostavno je došlo vrijeme da malo i ja budem zgodan i povedem računa o svom izgledu, prvenstveno o zdravlju jer stvarno ono moje prvobitno stanje nije vodilo ničemu. 


Da li se Ana Sević pokajala što je, kako se ranije pisalo u medijima, vas optužila da ne plaćate alimentaciju?

- Preskačemo ovo pitanje.

Koliki je vaš rekord u zaradi za jedno veče i da li je istina da se najviše zaradi na gastarbajterskim svadbama?

- Zinite da vam kažem (smijeh). Bilo je velikih zarada, ali u ovo vrijeme kada je narod u krizi zbog korone nema smisla da pričam o tome.

Da li planirate da se ponovo ostvarite kao tata i da li ste popustljivi ili strogi prema Alekseju i Loreni?

- Svakako da želim da proširim svoju porodicu sa još djece. Ja, naravno, jako volim djecu, to je normalno, svakako da to planiram, bože zdravlja. Generalno, smatram da sve potiče od kućnog vaspitanja, tako da jesam strog.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.