x

Darko Lazić odgovorio Ani Sević na prozivke: Otkrio kad će potpisati papire za razvod!

Još zakoniti bračni par promijenio je dosadašnjeg advokata, a na sudu će se dogovoriti o detaljima parnice kako bi podijelili imovinu i starateljstvo nad kćerkom Lorenom. Iako su prvobitno pričali da će se sami dogovoriti, očigledno da je negdje nastao problem.

Pjevačica i voditeljka Ana Sević svojim izjavama aludirala je na to da ne može da se uda za novog partnera jer joj pjevač Darko Lazić nije dao slobodu. Naime, iako više od godinu dana nisu zajedno, Lazić nije potpisao papire za razvod braka, a onda mu se dogodila nesreća od koje se još oporavlja.

Ana tvrdi da ne zna šta je razlog Darkovog odlaganja, a on poručuje da će uskoro potpisati papire. Advokat Andrija Marković, koji se bavio njihovim razvodom, odustao je od ovog predmeta, a mi smo pokušali da saznamo razloge za ovaj njegov korak.


- Morao sam da izađem iz tog predmeta jer ne mogu ni na čiju stranu. Ja sam i dalje njihov advokat, ali ne za ovaj slučaj. Moral i profesija mi ne dozvoljavaju da držim bilo čiju stranu u brakorazvodnoj parnici, a advokat sam i jednom i drugom. To je moja odluka i to nema veze sa njima - rekao je Marković za “Scenu”, a na naše pitanje da li se desio neki problem između Darka i Ane te je iz tog razloga donio ovakvu odluku, on kaže:


- Nikakav se problem nije dogodio među njima. Mislim da će se oni razvesti bez ikakvih problema.

Tragom ove priče pozvali smo Anu Sević koja nam je potvrdila da se njen dugogodišnji advokat više ne bavi njenim razvodom.

- To je moj advokat oduvijek, a Darku je pomagao u nekim njegovim problematičnim situacijama. Ja sam se samo prebacila na drugog advokata i to je to. Andrija je moj ujak i ja nisam htjela da ga miješam u privatne stvari - rekla nam je Sevićeva kada smo je pozvali.

Ona tvrdi da ne zna zašto Darko godinu dana odlaže da potpiše sporazumni prijedlog za razvod braka, na koji je pristao.


- Mi smo postigli sporazum, ja sam tražila razvod braka. On se godinu dana nije pojavio da to potpiše. Zašto on izbjegava da to potpiše, morate njega da pitate - kaže Ana.


S obzirom na to da se šuška da Ana i Darko ne mogu da se dogovore o tome kome će pripasti Darkov luksuzni stan u Skojevskom naselju, u kojem su tokom braka zajedno živjeli, a u kojem sada živi samo Ana sa kćerkom, “Grandova” pjevačica i voditeljka tvrdi da ne postoji problem oko toga.

- Neću da komentarišem neistine. To nijedne sekunde nije bilo sporno - poručila nam je Sevićeva.


Pozvali smo i Darka Lazića, koji se uveliko oporavlja od saobraćajne nezgode u oktobru prošle godine. Potvrdio je za naš magazin da i on za parnicu sa Anom ima novog advokata i dodao da će vrlo brzo biti razveden kako bi mogao da se oženi sadašnjom partnerkom Marinom Grgić, sa kojom čeka dijete.

- Ne bih mnogo da ulazim u detalje, to su neke privatne stvari. Nema nikakvih problema, sve ide svojim tokom. Ne znam sigurno kad ću se razvesti... Čim se oporavim - kratko nam je poručio pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.