x

Darko Lazić opet prolazi pakao! Povrijedio operisanu nogu: Ne zna šta će sa sobom, a lijekovi mu ne pomažu! Evo šta su mu ljekari rekli!

Folk pjevač Darko Lazić, koji se mjesecima oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila u oktobru prošle godine, povrijedio je tokom spavanja povređenu nogu i imao je ogromne bolove kojih se jedva riješio.

Darku su ljekari savjetovali, dok mu se noga koju je povrijedio ne oporavi, da mora strogo da vodi računa o njoj kako prilikom kretanja, tako i prilikom spavanja.

Pjevač žarko želi da ponovo hoda samostalno i da se vrati normalnom životu i zbog toga se pridržava savjeta ljekara, ali dešava se da ne bude uvijek disciplinovan.

Prije neku noć nije spavao kako su ljekari naložili i tom prilikom je uspio da povrijedi već povrijeđena nogu. Narednog dana nije znao šta će od sebe od bolova. Bio је ljut na sebe ispričao nam je Darkov prijatelj, i dodao da je pjevač uspio da riješi ovaj problem, uz napomenu ljekara da mora da poštuje sve što mu govore.


Pjevač je potvrdio da je povrijedio nogu koja mu je operisana.


"Imao sam velike bolove. Povrijedio sam nogu nemam pojma ni sam kako. Nezgodno sam spavao, okrenuo sam se na stranu na koju ne smijem, probudio sam se i umirao od bolova. Uzimao sam lijekove, nisu mi pomagali", rekao nam je pjevač, ali nije žele+io da detaljiše kako je na kraju riješio problem.

Darko svakodnevno ima bolove jer rane nisu zarasle u potpunosti, niti kosti koje je polomio zarasle.


"Darko pokušava da vodi normalan način života, ali daleko je to od onog stanja koje je bilo prije nesreće. On je imao teške operacije i to je ostavilo posljedice po organizam. Odlazi na redovne kontrole, ima terapiju i mora da vodi računa о nozi u koju su mu ugrađene štitne. Svaka povreda mogla bi da bude opasna, a svaki i najmanji trzaj i udarac Darko osjeća kroz neopisivu bol", objašnjava izvor i dodaje da Lazića muče čak i promjene vremena, ali da se sa svim tim nosi muški i trudi da porodicu, koja je zbog njega prošla kroz pakao, poštedi dalje brige.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.