x

komplikacije

Darko Lazić posjetio plastičnog hirurga: Operisao želudac pa dobio strašne posljedice, morao je hitno da uradi ovo!

Pjevač je nakon operacije želuca skinuo nevjerovatnih 70 kilograma, što je, samo po sebi, donijelo nove probleme koji se javljaju ukoliko se za kratko vrijeme drastično oslabi. Riječ je o tzv. "višku kože", zbog čega je Darko navodno posjetio estetskog hirurga.

"Darko je naglo smršao i samo je bilo pitanje dana kada će otići ponovo na operaciju. On je, nakon operacije smanjenja želuca, uklonio i višak kože koja je ostala da visi na njegovom stomaku", ispričao je izvor blizak Laziću.


"Izgledalo je kao da ima palačinku koja se preliva i preko farmerica. Vjerenica Marina je stalno uz njega zbog konaca koje ima, ne dozvoljava mu da podiže ništa teško, pa ni njihovog sina Alekseja", dodaje izvor.

.

.

.

,

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Zovem se Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako sjajan čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i nema ničega u vezi ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenom broju ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja jesam, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prositi, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša veza je sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, obratite mu se odmah i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje