x

Darko Lazić postavio kamere i gledao kako ga Ana Sević vara: Evo gdje je pjevač postavio tajne bubice pa saznao šta mu žena radi iza leđa i sa kim spava!

Otkako je Darko Lazić doživio težak udes, mnoge stvari iz njegovog privatnog života su isplivale na površinu. Jedna od njih je i pravi razlog razvoda od Ane Sević, a to je njena prevara. Prema našim saznanjima, pjevač je nekoliko mjeseci prije odluke o razvodu počeo da sumnja u ženinu vjernost. Zbog toga je u stanu postavio skrivene kamere.

"Ana i Darko su se posljednjih godina žestoko svađali zbog ljubomore, ali i čaršijskih priča. Njegovi bliski prijatelji su mu govorili da ga žena vara, i to ga je užasno nerviralo. U prvi mah nije želio da im vjeruje, ali se kasnije javio crv sumnje. To ga je stalno mučilo", priča Darkov blizak prijatelj.

On kaže da ga je lično posavjetovao da po stanu postavi kamere.


"Stavio ih je u dnevnu i spavaću sobu i u kupatilo. Ana naravno to nije znala. Jednom ju je slagao da ide na nastup, a ostao je u Srbiji i imao je šta da čuje. Čim je izašao iz stana, ona je pozvala nekog s kim se viđala. Pričali su oko pola sata, ugovarali viđanje. Taj dečko nije dolazio u stan, ali je Darku bilo jasno da njihova veza traje nekoliko mjeseci. To ga je dotuklo. Došao je kući i rekao joj da sve zna. Tada su se baš žestoko posvađali. Ona je krivila njega, a on nju i tako ukrug. Darko je bio bijesan i samo je izašao iz stana", kaže naš izvor.


Prema njegovim riječima, nekoliko mjeseci kasnije Lazić je saznao da se Sevićka viđa sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Biznismenova tadašnja djevojka donijela mu je dokaze šta im rade iza leđa.


"Darko i ta djevojka su se našli na Kopaoniku. Razgovarali su više od dva sata i sve se poklopilo. Tada su i donijeli odluku da se razvedu".

Pokušali smo da dobijemo Anin komentar, ali se ona danima ne javlja na telefon, prenosi Kurir.


(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.