x

Darko Lazić prvi put pred TV kamerama o oporavku nakon jezive saobraćajke: Sve vrijeme me boli i druga noga, tako će biti zauvijek! Đavo mi nije dao mira, ali glava je živa!

Darko Lazić je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću od koje se i dalje oporavlja, a sada je progovorio o svom zdravstvenom stanju, pa i posavjetovao vozače da ne sjedaju za volan umorni i pod dejstvom alkohola.

"Ko je umoran, neka ne vozi pijan, parkirajte se sa strane. Ja sigurno ubuduće voziti neću, naći ću vozača. Ranije kreni da bi stigao na vrijeme", rekao je Darko Lazić na samom početku.

"Mlađi brat mi je rekao da sam "terminator", pola noge mi aluminijumsko, imam bolove u lijevoj nozi, jer je atrofirala, posebno boli na promjenu vremena, uvijek ću, ja mislim, osjetiti taj bol", rekao je Lazić, a onda priznao kako se sve odigralo kobne večeri:


"Ja sam radio 3, 4 dana prije saobraćajne nesreće, nisam imao mira, kriv sam što sam uopšte otišao na proslavu, htio sam da stignem kući što prije i tamo da spavam... Umor me stigao, dosta sam na točkovima i na putu. Od kada vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Đavo nema mira, bitno je da je živa glava, oporavićemo se..."

Lazić je pomenuo i vjerenicu Marinu Gagić, koja je sve vrijeme bila uz njega, a sada je u 5. mjesecu trudnoće.


"Marina nosi dječaka, razmišljali smo o imenu, mislim da će biti Aleksej, htio sam da bude Strahinja, ali je Aleksej zvučno. Ona je 5. mjesec, ide sve kako treba. Znam da je Marina prošla kroz pakao, jer je bila trudna, ali je sve vrijeme bila moja podrška, kao i svi ljudi koji me vole. Bukvalno sam pogledao smrti u oči, ali sam se zadužio sudbini, drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, ljekarima, bolnici i banji gdje ću se vratiti da se oporavim."


Lazićeva još uvijek zakonita supruga Ana Sević takođe je bila uz njega tokom nesreće, a on je prokomentarisao odnos sa njom veoma kratko.

"Ja se ne sjećam ničega, ali Ana i ja okej funkcionišemo, ona vodi svoj život, ja svoj, naša jedina tema je Lorena", izjavio je on u emisiji "Ami Dži šou"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.