x

Darko Lazić se ne doziva pameti: Sjeo za volan moćne mašine i ne skida osmijeh s lica, a kilogrami se samo tope! (FOTO)

Pjevač Darko Lazić trenutno boravi u Pećincima, gdje je u posjeti roditeljima svoje vjerenice Marine Gagić.

Da se pjevač odlično provodi govori i njegova posljednja objava na društvenim mrežama na kojoj je demonstrirao vožnju moćnog četvorotočkaša namijenjenog za brdovite terene, iako nema vozačku dozvoli, a nedavno je morao i da plati do 150.000 dinara kazne jer se sa prijateljima vozio u vrijeme policijskog časa.


Kako je poznat kao strastveni zaljubljenik u vožnju, otuda i ne čudi široki osmijeh na Darkovom licu.

Pažnju svakako privlači i Lazićeva figura, odnosno činjenica da je iz nedjelje u nedjelju sve mršaviji, zbog čega su mu pojedini pratioci šaljivo poručili da je "mršav kao grana".

Podsjetimo, pjevač je skinuo preko 40 kilograma uz pomoć operacije želuca, koja je u njegovom slučaju, za razliku od koleginice Indire Aradinović Indi, prošla bez komplikacija.


- Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rješenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla. Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam Bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Poslije nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posljedice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve - ispričao je Darko nedavno.

Darko je nedavno uhvaćen kako se vozika u toku policijskog časa sa prijateljima, pa ga je privela policija i moraće da plati i do 150.000 dinara kazne.
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.