x

Danas ona, sutra će biti neka druga

Darko Lazić već ima novu ribu: Barbara preslikana Marina, pogledajte njene izazovne fotke!

Pjevač Darko Lazić nije dugo samovao nakon što ga je prije četiri mjeseca ostavila vjerenica Marina Gagić. On je odnedavno u vezi sa pjevačicom Barbarom Bobak, koja se pojavila i u jednoj emisiji ovogodišnjeg takmičenja za "Zvezde Granda", saznaje Kurir.

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako  izvor blizak Laziću navodi, ona i pjevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pjevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvjog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vrijeme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.


Inače, u medijima se prije izvesnog vremena pojavila vijest da jedna neafirmisana pjevačica već nekoliko godina pokušava na svaki način da se približi Laziću i da želi po svaku cijenu da bude sa njim i da mu rodi dijete, pa mnogi smatraju da je Barbara ta pjevačica i da je u svojoj namjeri i uspjela. Inače, Barbara Bobak se pojavila i u takmičenju za "Zvezde Granda", gjde je konkurisala za direktni prolazak u četvrti krug. Ona je bila Milijev kandidat, ali nije naišla na blagonaklone komentare žirija, koji nisu bili oduševljeni njenim pjevanjem.


- Isfolirano si pejvala - rekla joj je Snežana, dok je Saša bio rječitiji.

- Teško da možeš sa ovakvim pjevanjem i komentarima da dođeš do četvrtog kruga, to bi bio veliki zalogaj. Ja mislim da bi ti trebalo da kreneš od sljedeće sezone od prvog kruga, tako da te sada ne puštam - rekao joj je Saša.


Novinari Kurira stupili su u kontakt sa Lazićem, koji nije bio srećan kada je čuo zašto ga zovu.

- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić, dok pjevačica nije odgovarala na  poruke.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.