x

Majka Branka kuka na SAV GLAS

Darko se zbog dugova krije u stanu brata nove djevojke: Ovo je razlog Lazićevog misterioznog nestanka!

Darko Lazić od prošle subote kao da je u zemlju propao!

Nakon što je Kurir prvi objavio informaciju da je pjevač prošle subote trebalo da sa svojim kolegama Stefanom Đurićem Rastom i Reljom Popovićem održi nastup u švedskom gradu Norćepingu, na kom se on nije pojavio, niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.


Folkeru je za ovaj nastup unaprijed isplaćen avans, i to u iznosu od 3.000 eura, a kad se saberu svi troškovi, ukupna svota popela se na 6.000 eura. Zbog ove ispale bijesni organizatori zahtijevaju od njegovog menadžmenta da im vrati sav novac. Ipak, kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora bliskog Laziću, on se od svih sakrio, i to uz pomoć svoje djevojke Katarine, koja se na dan misterioznog nestanka takođe nikom nije javljala na telefon.


Prema  saznanjima, pjevač se navodno od vikenda nalazi u Ugrinovcima, i to kod brata svoje djevojke.

- Darko je odlučio da ne ode na aerodrom i da nikome ne odgovara na pozive i poruke. On je uz pomoć svoje djevojke i na njen nagovor otišao pravo za Ugrinovce, gdje živi njen brat. Tu je odlučio da se skloni od svih. Bukvalno se nikome nije javljao na telefonske pozive i poruke. Bili su mu potrebni samoća i mir da o svemu razmisli - o karijeri, poslu, životu... Tu ga niko nije smarao, prijala mu je totalna izolacija od svih i svega. Katarini je rekao da nikome ne govori gdje je. Nije se oglašavao ni na društvenim mrežama, čak se ni rođenoj majci nije javljao. Branka je, jadna, pretrnula od straha i brige za sinom - započinje priču naš izvor, pa dodaje:


- Kad mu se poslije četiri-pet dana sve malo sleglo, Darko se, navodno, javio jednom prijatelju i rekao mu da mu se sve smučilo, ali i gdje se nalazi. Ispričao mu je da će tu biti još neko vrijeme, dok razmisli šta će i kako će dalje. Zamolio ga je da ništa ne govori nikome i dodao da će se oglasiti i progovoriti o svemu kad bude bio potpuno spreman - završava naš izvor. Mi smo opet kontaktirali s Darkovom majkom Brankom, koja i dalje ništa ne zna o sinu od dana njegovog misterioznog nestanka.


- Ne znam ništa. Ne javlja mi se već nekoliko dana. Možda mu se nešto desilo sa telefonom. Nadam se samo da je dobro i da će sve probleme riješiti. Mnogo se brinem. Samo da mu čujem glas. Očajna sam. Pomoći ću mu, šta god da treba, samo da je živ i zdrav. Niko ni od njegovih drugara ništa ne zna. Ovo se dosad nikad nije dešavalo - rekla nam je zabrinuta Branka.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok