x

Darko smanjuje želudac: Hitno mora pod nož!

Folk pjevač Darko Lazić kuburi sa viškom kilograma otkako se oporavio od stravične saobraćajne nesreće, a kako Srpski telegraf saznaje, on će uskoro morati da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, koja se medicinski zove crjevasti želudac, jer su mu doktori rekli da mora hitno da smrša više od 50 kilograma. Darko se posavjetovao sa koleginicom Anom Nikolić, koja se takođe podvrgla ovom zahvatu, i preko nje došao do najboljih ljekara u ovoj oblasti.

Naime, Darko je već duže vrijeme pod velikim pritiskom zbog toga što mu najbliži govore da mora da smrša, pa se odlučio na ovaj korak, pogotovo kada je vidio koliko dobre rezultate je postigla Nikolićka za kratko vrijeme.

- Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u posljednjih nekoliko mjeseci, pa se zbog toga odlučio na operaciju. Pokušavao je na sve načine da smrša, ali nikakve rezultate nije postigao, čak se i ugojio u posljednjih mjesec dana. Zbog svega toga posavjetova se Anom Nikolić, a ona mu je preporučila najbolje specijaliste barijatrijske hirurgije. Ana mu je zakazala pregled i od srca mu preporučila njenog doktora. Nakon pregleda odlučeno je da se Darko što prije operiše - priča naš izvor i dodaje da Lazić ne mora da smrša samo zbog estetike, već i zbog kuka i visokog pritiska:


- Zdravlje mu je veoma ugroženo i on je svjestan toga. Moram priznati da je Darko uplašen zbog situacije u kojoj se nalazi i sve više se žali na bolove u kuku. Ne daj bože kada bi proteza kuka pukla, phevač bi bio životno ugrožen. Njegovi roditelji, kao i Marina, u strahu su da mu srce ne strada zbog pritiska i holesterola. On je svjestan da dalje ne može ovako, pa zbog toga hitno ide da mu smanje želudac.

Nakon ovih saznanja pozvali smo i Darka, koji je za Srpski telegraf potvrdio da ide na operaciju na koju je išla i Nikolićka.


- Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram zbog zdravlja. Zato idem na operaciju, moram da smanjim želudac. Raspitao sam se kod koleginice o toj operaciji i uskoro idem pod nož. Osjećam bolove u kuku zbog kilaže, dalje ne mogu ovako. Imam skoro 130 kilograma, sada sam i ja počeo da se nerviram pošto je kilaža počela opasno da mi smeta. Uradio sam analize i polako se psihički pripremam za operaciju. Nadam se da ću uspjeti da se izborim sa kilogramima. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - rekao je Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.