x

Darko ustao iz kome, a prvo što je ugledao je lik supruge Ane: Scena koja je uslijedila bila je jako emotivna!

Nakon niza komplikacija tokom stanja politraume u kom se nalazio Darko Lazić, konačno se može reći da je - bolje. Pjevač je juče probuđen iz vještačke kome u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošlog utorka doživio tešku saobraćajnu nesreću u okolini Brestača. On se sada nalazi van životne opasnosti, a ljekari su uvjereni da će uspjeti da saniraju sve povrede, te su odlučili i da mu ne daju nikakve lijekove za umirenje i uspavljivanje.

Zbog činjenice da je pjevač izašao iz kome i da je sada stabilno, najsrećniji su njegovi naravno majka i otac, ali takođe i pjevačica Ana Sević, još uvijek zakonita supruga Darka Lazića, sa kojom ima kćerkicu.


"Iako su neki pisali o tome da su se Darkovi roditelji i Ana posvađali, i da ona zbog toga tri dana nije išla kod Darka, to nije tačno. Ona je uredno tamo, i apsolutno je svaki dan uz Darka, a to što ima svoje načine na koje ulazi u bolnicu, tako da je niko ne vidi, to je druga stvar", počinje priču dobro obaviješten izvor za Espreso.rs i nastavlja: 


"Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba koju je Darko vidio. Prvo je ugledao njeno lice. To je bilo vrlo emotivno i potresno. Iako je i dalje bio ošamućen, Darko je odmah prepoznao Anin lik, i iako još uvijek nije mogao da govori, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije je lice više htio da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku. Ana je prije svega presrećna što može konačno Loreni da kaže da će malena opet vidjeti svog tatu. Možda ne još, ali svakako uskoro - ispričao je izvor iz bolnice.


Pjevač je prošlog utorka u ranim jutarnjim satima doživio saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca, kada je usljed neprilagođene brzine, te nemogućnosti da zakoči, sletio BMW- om sa puta i isprevrtao se.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top