x

Darko zakazao prvi nastup!

Stanje pjevača Darka Lazića, koji se zbog posljedica saobraćajne nesreće već devet dana nalazi na rehabilitaciji u banji Selters, znatno je poboljšano, pa je folker odlučio da iznenadi sve i zakaže svoj prvi nastup.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko će nastupiti na proslavi ovog instituta za rehabilitaciju koja će biti održana krajem decembra. Lazić je obećao upravi banje da će napraviti spektakl i otkrio da jedva čeka da opet u ruci drži mikrofon.


- Banja Selters se sprema za veliku proslavu koja će biti održana 21. decembra. Čim je čuo da se organizuje veselje, Darko je pitao čelnike banje da li postoji mogućnost da i on uveliča ovu proslavu svojom pjesmom. Uprava banje je bila oduševljena Lazićevim prijedlogom i odmah su mu se zahvalili i rekli da jedva čekaju da uživaju u njegovom nastupu - počinje priču dobro obaviješteni izvor i tvrdi da je Darko obećao da će o svom trošku u banju ovim povodom dovesti najbolje muzičare koji će ga pratiti dok bude pjevao.


- Darko je vrlo ushićen zbog nastupa! Pozvao je svoj uigrani bend da ga prati tog dana kako bi sve prošlo perfektno. Jedva čeka da zapjeva hitove i poslije skoro dva mjeseca osjeti puls publike. Ipak, on je ispričao najbližima da ima nevjerovatnu tremu, a kako je uvjerio, čini mu se da je ona veća nego kada se prvi put pojavio u "Zvezdama Granda". Plaši se da će mu glas pući jer dugo nije pjevao, ali svi mu pružaju podršku i ubjeđuju ga da nema potrebe za panikom - kaže izvor i konstatuje da će na Lazićev nastup u banji doći i njegovi prijatelji iz Brestača i čitava familija.


- U Seltersu će tog dana biti ogromna gužva, jer su pacijenti već javili najbližima da dođu na Darkov koncert. Takođe, Lazićevi prijatelji i familija će prisustvovati proslavi kako bi ga podržali. Darko je siguran da će to biti emotivan dan, koji će mu dati dodatnu snagu da se bori - tvrdi izvor i konstatuje da su čelnici banje zadovoljni što je Lazić njihov pacijent, jer to za njih predstavlja odličan marketing.


- Banja Selters je poznato lječilište u kome su se liječili mnogi velikani. Ipak, Lazićev dolazak na rehabilitaciju je odličan za reputaciju banje. Nikada se u ovolikoj mjeri nije pisalo o Seltersu kao sada kada je tu Darko, a to mnogo znači upravi banje. Baš zbog toga su presretni što će Lazić svojim nastupom uveličati njihovu proslavu - zaključio je izvor.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.