x

Darko zgrnuo 50.000 eura na romskoj svadbi, a Ljuba 25.000 za 25 sekundi: Rekorderi po bakšišu na estradi!

Veliki broj pjevača na domaćoj estradi može da se pohvali, osim dobrim honorarima, još boljim bakšišem. Neki od njih obogatili su se pjevajući na svadbama, rođendanima, krštenjima, pa su tako, za svega nekoliko minuta pjevanja, zaradili stan u Beogradu, što se vidi i na mnogobrojnim snimcima.

Među onima koji najbolje prolaze na veseljima su Darko Lazić i Ljuba Aličić, a cifre koje su oni zaradili od bakšiša su rekordne. Lazić je otkrio prije nekoliko godina da je najveći bakšiš dobio na svadbi u Beču, i to 50.000 eura.

- Često sam pjevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 eura bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari - ispričao je Darko.


Prije dvije godine na Jutjubu se pojavio snimak na kojem Ljuba Aličić na jednoj svadbi dobija bakšiš od 25.000 eura i to za 25 sekundi, dok je pjevao prve stihove pjesme „Njen oproštaj“. U pitanju je bila jedna proslava u Njemačkoj, a pjevač je to potvrdio.


- Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi, a čovjek je pravio i rođendan djetetu. Pozvao je mene, Darka Lazića, Nadicu Ademov, Aleksandru Prijović, ne sjećam se tačno. Došla torta i on me zove da otpjevam pjesmu „Njen oproštaj“ i, kako sam počeo, on kreće da dijeli sve po 500 eura. Stvarno nisam mogao sve da stavljam u ruke, pa sam stavljao i u džepove. Naravno, nisam samo ja uzeo te pare, podijelilo se na nas osmoro-devetoro, koliko nas je bilo - rekao je Ljuba, a mi vam otkrivamo koji su još pjevači „magneti za bakšiš“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.