x

komšije je raskrinkale

Darkova nova djevojka na lošem glasu: Barbara se opija, izlazi i svaki put završi sa drugim muškarcem!

Barbara Bobak iz Futoga je postala poznata po svojoj vezi s pjevačem Darkom Lazićem, a njeni sugrađani kažu da je odranije poznata po pričama da je često mijenjala momke.

Ekipa Kurira obišla je rodno mjesto bivše zvijezde "Granda" kako bi saznali šta njene komšije misle o njoj. U njenoj rodnoj varošici komšije kažu da je ne viđaju, dok za njene roditelje imaju riječi hvale. Prema njihovim tvrdnjama, Barbara već neko vrijeme ne dolazi u svoje mjesto, a i kad je boravila tu, nije bila na dobrom glasu. 


- Nisam ni znala da pjeva dok nije napravila skandal i osvanula u novinama. Njena majka je fina žena, ljubazna je, iako vam to neće svi reći, razumijem je što nas sada izbjegava, sigurno ju je sramota. Barbara nas već godinama gleda s visine, čak neće ni da se javi. Jedino pozitivno o njoj što imam da kažem je da je lijepa. Nikad mi se nije sviđao njen način života, mislim da je promiskuitetna, po selu se godinama priča kako ide od jednog do drugog muškarca. Ova veza s Darkom Lazićem je dno dna, on jeste super pjevač, ali, ljudi, svi znamo šta se piše i priča o njemu. Kad je šutne, vjerovatno neće moći da se vrati ovdje. Nisam je vidjela baš dugo, mada ona kao da se stidi Futoga, uvijek je više voljela da ode u Novi Sad - rekla nam je prodavačica koja godinama poznaje porodicu Bobak.


- Ne bih da se slikam, ne pišite mi ime, molim vas. Mi smo komšije, ne želim probleme. Mogu samo da vam kažem da nije na dobrom glasu, žao mi je njenih roditelja. Ona nikad nije bila djevojka koju bih poželio za svog sina. Kao muškarac vam kažem, ona je i za Beograd loša, a kamoli za ovako malu sredinu. U mlađem društvu važi za djevojku koja se opija, izlazi previše, a poslije izlaska uvijek završi s nekim muškarcem. Ne viđam je dugo, a i bolje, osramotila je roditelje. Kako da podrže tu vezu, da li ste vi normalni? Pa oni kad bi to podržali, svi bismo ih osudili - rekao nam je komšija koji je zbog posla dobro povezan s mještanima Futoga, ali je insistirao da ostane anoniman.


Foto: Kurir

Dvorište u kom je kuća u kojoj žive Bobakovi i još jedna porodica lijepo je sređeno. Ušli smo unutra i pozvonili na njihov interfon, ali niko nije otvarao. Taman kad smo htjeli da krenemo dalje, vrata ulaza otvorila je Svetlana Bobak, majka mlade pjevačice. Dotjerana, s jaknom za motor koju je nosila u ruci, Svetlana se u najmanju ruku iznenadila kad nas je vidjela u svom dvorištu. Ona je bila u velikoj žurbi jer je krenula na posao. Zadržali smo je nekoliko minuta kako bismo je pitali da li podržava vezu svoje kćerke i popularnog pjevača Darka Lazića, piše Kurir.


Foto: Kurir

- To stvarno ne bih da komentarišem, ne želim o tome da pričam. Barbara je moje dijete i ja je volim najviše na svijetu - rekla je njena majka dok se pela na svoj motor kako bi krenula na posao.

- Nemojte da mi zamjerite, sada mi je baš neprijatno što vas nisam ničim poslužila i ugostila, ali baš žurim na posao - dodala je Svetlana i na svom motoru otišla dalje.


Nakon razgovora s majkom otišli smo i do centra Futoga, tamo smo svratili u kafić, gdje su nam gosti i zaposleni potvrdili priču koju smo čuli od njenih najbližih komšija.

- Ma ona ne bira način da postane popularna i bolje što nije ovdje. Svako nađe sebi sličnog, a Darko i ona su baš pravi par, ona je kao i on, samo u ženskom obliku - rekli su nam gosti kafića, a dečko koji radi u lokalu je dodao:


- Ona jeste lijepa djevojka, poznajem je od kada smo bili djeca, nije bila ovakva. Odvratno je to što radi Darkovoj bivšoj vjerenici i što se miješa u njihov odnos s djetetom, uvijek je voljela da mijenja muškarce, to smo joj svi zamjerali - kazao nam je konobar, piše Kurir.

.

.

.

.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.