x

nikad teže prozivke

Darkova nova djevojka odlijepila: Koga boli šta Marina priča? Biću mama njenom sinu kad se udam za Darka!

Svađa između bivše i sadašnje partnerke pjevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu vjerenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni ona ne ostaje dužna.

Nakon što ju je Marina pozvala, vrijeđala je i prijetila joj da će je prebiti, Gagićeva je poručila da je njen bivši partner i njegova, kako je rekla, nazovi djevojka ne zanimaju, dok je Bobekova za Kurir istakla da je djevojka iz Pećinaca totalno nebitna.


Pjevačica koja se okušala u posljednjoj sezoni "Zvezda Granda" kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umiješa u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko mjeseci. Ona se u izjavi za Kurir osvrnula i na prijetnje koje joj je Gagićeva uputila prije nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je Marinin i pjevačev sin zove "mama". Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim prijetnjama.


- Koga, bre, boli k.... za Marinu više? Što se ona nama miješa u vezu kad je ne spominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je djevojka ljubomorna na nas. Na njene prijetnje ne obraćam pažnju, smiješna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - istakla je djevojka iz Futoga.


Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.

- Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem - završila je Barbara.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.