x

Darkove žene se svađale dok se on borio za život!

Pjevač "Granda" Darko Lazić (27) imao je juče ujutru u 8.45 tešku saobraćajnu nesreću u mjestu Subotište kod Brestača kada se vraćao iz jedne kafane u Šapcu.

Pjevač je sletio s puta i prevrnuo se na krov. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci i sa teškim povredama prebačen je KBC Zemun. Ustanovljeno je da su mu polomljena rebra, noga, kao i da mu je pukla butna kost. Inače, kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora, iako godinama vozi brze motore i automobile, pjevač nema vozačku dozvolu.

Ispred Zemunske bolnice prvi su došli njegovu najbliži, otac Milan, brat Dragan i pjevačeva verenica Marina Gagić. Nešto kasnije pristigla je i bivša žena Darka Lazića pjevačica Ana Sević, što je izazvalo gnjev pjevačeve vjerenice, koja je u momentu napravila opšti skandal ispred bolnice.


- Šta će ovaj skot ovdje - rekla je Marina naglas Darkovom ocu i bratu, na šta joj je budući svekar odgovorio:

- Smiri se sada, nije ni mjesto ni vrijeme.

Marina je sve vrijeme gledala Anu ispod oka kao da će je svakog momenta napasti. Pjevačica se raspitala za stanje bivšeg muža i nije se zadržavala, već je uplakana otišla kući, vjerovatno tako brzo jer je vidjela da je nepoželjna - kaže izvor Srpskog telegrafa koji se našao na licu mjesta.


Iako je porodica željela da ga vidi, medicinsko osoblje je reklo da je to trenutno nemoguće jer se nalazi na intenzivnoj njezi i u vještačkoj je komi. Kako su nam prenijeli izvori, njegov otac je sve vrijeme kroz suze ponavljao da ne zna kako mu je sin i da mu je jako teško.


- Prije nego što su ga uveli u vještačku komu, Darko je bio vidno uznemiren i cijepao je sve sa sebe! Doktori su u prvom trenutku mislili da ga operišu, ali ipak nisu smjeli jer nisu odmah mogli da provjere da li ima unutrašnje krvarenje. Ljekari su pjevaču namjestili polomljenu butnu kost, na aparatima je za disanje i u vještačkoj komi. Ljekari KBC Zemun zakazali su hitan konzilijum. Darko se nalazi na odjeljenju intenzivne njege, gdje su zabranjene posjete. Pjevač ima i hematom na glavi. Njegovom ocu, bratu i vjerenici ljekari su rekli da idu kući i da se mole za oporavak, što je njih rasplakalo. Iako su nakratko otišli iz bolnice, otac, brat i vjerenica su se poslije nekog vremena vratili - završava naš izvor.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.