x

smislio lukav plan

Darku Laziću u Srbiji trajno oduzeta vozačka: Pjevač se sad dosjetio kako da dođe do dokumenta!

Darko Lazić hoće ponovo da polaže vožnju, ali ne u Srbiji! Folkeru je trajno oduzeta vozačka dozvola još 2013. godine, ali je on od tada redovno vozio bez isprava i za taj prekršaj je više puta kažnjavan.

Kada je 2018. godine doživio tešku saobraćajku kod Brestača i jedva izvukao živu glavu, Lazić je obećao da više neće sjedati za volan, ali izgleda da se nije opametio.

- Darku je trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji. I prije stravične saobraćajke imao je mnogo prekršaja. Silne kazne je poplaćao zbog upravljanja vozilom bez isprava, kao i zbog prekoračenja brzine. Da bi ponovo sjeo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego prije nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole, barem u Srbiji - priča dobro obaviješteni izvor i dodaje da je folker smislio kako da "preko noći" dođe do nove dozvole.


- Planirao je da se zajedno sa Marinom i sinom Aleksejem preseli u Njemačku, jer bi volio da mu se sin tamo školuje. To sve je palo u vodu kada ga je žena prije četiri mjeseca ostavila. Međutim, Darko nije odustao od svojih planova da ode u inostranstvo. Dodatni motiv za tu odluku mu je to što bi „preko" opet mogao da polaže vozački. Lazić otkriva da se seli u Njemačku čim završi sa nastupima preko ljeta.


- Poslije ljetnje sezone selim se u Njemačku i to je moja definitivna odluka. Odlučio sam da u inostranstvu započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za.ebancije. Živio sam i proživio, a sada je vrijeme da nešto stvorim u životu. U planu mi je da u Njemačkoj otvorim kafanu ili restoran - kaže folkeri dodaje da planira da u inostranstvu ponovo polaže vožnju.


- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Njemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam bijesan i nervozan, sjednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.