x

David i Aleksandra nemaju predstavu šta se dešava van Zadruge: Biljana se čula sa malom Magdalenom, a evo da li se viđaju!

Biljana Dragojević, koja je čuvala Aleksandrinu kćerku, otvorila je dušu i ispričala sve što joj leži na duši.  

- Ana i David dobro podnose sve ovo što se dešava s obzirom na to koliki je pritisak na njima. Pa oni su od septembra u "Zadruzi" i sasvim je normalno da se povremeno malo "podžapaju" - rekla je na početku razgovora Biljana, osvrnuvši se potom na uvrede koje Koraćeva ume da ponekad da uputi njenom sinu.

- Rekla mu je jedanput da ima pileći mozak, ali je isto poslije i rekla za samu sebe. Ona valjda tako priča. Ništa ne mogu da kažem konkretno o njima ili njihovom odnosu dok ne izađu iz rijalitija. Zaljubljeni su oboje sada, a kako će biti napolju - ko zna? To što se sad povremeno ne slažu, pa svi mi ponekad kažemo nešto što ne mislimo u afektu.


Dragojevićeva je prokomentarisala i ekstravagantni stil života na koji je njena buduća snajka navikla.

- Ako bude imala priliku da ode sa njim u Ameriku onda će moći sve to isto da ima. Tamo nije toliko strašno priuštiti sebi sve te stvari. Ipak, ako ostanu u Srbiji, to će biti malo teže jer svi znamo kako se živi ovdje. Ako se iskreno zaljubila u njega, onda joj neće biti problem da ima strpljenja da zajedno nešto stvore, pa će od toga valjda imati i novca za malo luksuzniji život - istakla je Davidova majka.


Biljana se osvrnula i na malu Magdalenu, kćerku Aleksandre Subotić, koju je čuvala kao svoju unuku tokom perioda u kojima su ona i David bili u rijaliti šou-programima.

- Nisam je vidjela otkad ju je Aleksandra odvela iz mog doma. Čule smo se samo telefonom jednom. Situacija je takva kakva jeste, pa ne bih željela da se priča i piše sve i svašta o tome. Čekam da se sve stiša. Ne znam da li Magdalena pita za mene. Pričala sam jednom sa djevojkom koja je čuva u Novom Sadu. Ni Karađorđe je ne viđa, takođe. Dok sam je ja čuvala, on ju je viđao vikendima. Ne svakog vikenda, ali ponekad. Najgrđe bi mi bilo da se ne viđaju deda i unuka, a posebno kad znam koliko se međusobno vole. Nisam mogla to da uskratim ni njemu ni njoj - rekla je Biljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.