x

DAVID JE SVOJE NAGE SLIKE SLAO MUŠKARCIMA! LJUBA IMA DOKAZE DA NJEN ZET VOLI MUŠKARCE: Ukoliko ne prestane da je pljuje u rijalitiju, iznijeće sav PRLJAV VEŠ!

Ljuba Pantović spremna je da razotkrije najveće tajne svog zeta Davida Dragojevića, koji je, otkad je ušao u "Zadrugu 2", ne vadi iz usta. I koliko god se bodi bilderka udaljila od rijaliti priča, očigledno je ništa ne zaobilazi što ima veze sa njenom kćerkom Aleksandrom Subotić i njenim suprugom. Pantovićka za Rijaliti otkriva da posjeduje dokaze da je David homos*ksualac, te da je svojevremeno imao profil na gej sajtu Grindr, gdje je komunicirao sa muškarcima i zakazivao s*ks.

Te dokaze je dobila od ljudi koji ne podržavaju način na koji se Dragojević ophodi prema Aleksandri, kao ni uvrede koje upućuje Ljubi. Ukoliko se desi da postane učesnik "Zadruge 22, Ljuba će otkriti sve crno na bijelo.


"Samo neka me niko ne dira i sve će biti okej. Ne želim da se prljam u tom njihovom mulju, ali vidim da ću biti prinuđena da razvezem jezik i ljudima stavim istinu pred oči. Od brojnih fanova dobila sam dokaze da je David bis*ksualac. Tačnije, prije nego što je započeo vezu sa Aleksandrom imao je profil na gej sajtu Grindr pod lažnim imenom i slikom. Međutim, tokom dopisivanja sa nekim frajerima, on je slao svoje selfi slike, gdje mu se jasno vidi faca.


Pored toga, slao je i svoj spolni organ, pa je sa muškarcima komentarisao svoju veličinu, vještinu i razne grozote. Fuj! Meni je to dno dna. Ugovarao je viđanje sa svima ponaosob, a to je najčešće radio tokom boravka u Americi. Zgrožena sam time, imam dokaze za to", rekla je sportska šampionka i dodala da je svojoj kćerki pokušavala da otvori oči, ali, nažalost, neuspješno.


"Oduvijek sam sumnjala da mu se dopadaju muškarci. Tada nisam imala dokaze, ali me instinkt nije varao. Ona se ljutila na mene i svašta mi je govorila, a ja sam je pustila. Pokušala sam to da spriječim, pa sam ipak došla do zaključka da treba sama da se uvjeri u to. To će se i desiti jer svi bruje o tome. Ja neću više da se miješam, pogotovo ne sada. Ne kažem da je sve ovo tačno, već da osnovano sumnjam da je istina zbog puno dokaza koje sam dobila. On je htio da bude javna ličnost po svaku cijenu, pa nek se sad muški nosi sa cijenom "slave", pogotovo kad je slava stečena preko tuđih imena, mog i Aleksandrinog", završava Ljuba, koja zbog brojnih poslovnih obaveza u inostranstvu ne stiže da gleda "Zadrugu", pa se informiše kada joj fanovi pišu na društvenim mrežama.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.