x

David neće da pogleda Subotićku ni na snimku! Ogavna mi je: Dragojević zgrožen bivšom djevojkom, a onda mu je Mića očitao bukvicu!

David Dragojević nije želio da gleda snimke na kojima je njegova bivša djevojka Aleksandra Subotić, a pustili su mu video iz vremena kada su bili zajedno i svađali se.

Dečko Ane Korać sve vrijeme je gledao u telefon i trudio se da ne gleda u ekran dok traju snimci.

"To je bilo kada je ona ljubomorisala, kada me svađala sa cijelom kućom. Nijedan klip neću pogledati. Ogavna mi je, odvratna", rekao je David, a njegove riječi su iznervirale Lepog Miću koji je odmah zaurlao na njega.


"Davide, ti lažeš! Ti treba da kažeš da si ovdje ušao u izolaciju da se izviniš djevojci jer si mislio da si pogriješio. Davide, nije sporno da su se ugasile emocije, ali vi ste ušli u "Zadrugu" kao vjerenici i kao neko ko se voli. Ti si bio na početku jedan od najomiljenijih zadrugara. Štitio si svoju djevojku. Ti si vagao između Ane i Sanje, pa koja se prije upeca. Kada je Darko čitao Kijinu priču (da je Ana spavala sa Slobom), Ana je ćutala i rekla da će to uraditi kada izađe napolje. Meni je stalo da vidimo ko laže, da li Kija, moja drugarica, Ana, moja bivša drugarica ili Sloba za kojeg sam ja odavno rekao da laže", pričao je bijesno Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.