x

Dea i dalje u šok sobi na VMA, a Mladen iznio nove detalje: Evo kako se doktori ophode prema voditeljki kojoj je spašena ruka!

Mladen Mijatović iznio je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje djevojke Dee Đurđević. Ona se i dalje nalazi na VMA gdje se oporavlja od posljedica teške saobraćajne nesreće, gdje je mogla da ostane bez ruke.

"Kako doktori kažu, Dea se nalazi i dalje u na intenzivnoj njezi u šok sobi na VMA, tamo ima svu potrebnu njegu i pažnju osoblja VMA. Nisu joj dozvoljene nikakve posjete, a i epidemija je prisutna. Nema komunikaciju sa spoljnim svijetom, nema televiziju, telefon, prema njoj se ophode kao prema svakom drugom pacijentu", rekao je Mladen i dodao da je ljekar koji joj je radio operaciju sve vrijeme uz nju:


"Marko koji je radio operaciju 7. februara je obilazi svakodnevno. Sve što je medicinski potrebno je po planu onako kako je i predviđeno, očekujemo da oporavak bude što prije okončan i da se Dea vrati na male ekrane."

Dein vjerenik je objasnio da je ona veoma pozitivnog duha.


"Jaka je, psihički stabilna, pozitivne energije... Trudi se da pomogne ljekarima, medicinskim sestrama koje brinu o njoj i svim ostalima. Iskazuje veliku zahvalnost svima koji su joj uputili podršku, vedrog je duha, to znamo mi koji radimo sa njom", izjavio je on u jutarnjem programu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.