x

I U DOBRU I U ZLU

Dea ne krije da uživa u ljubavi sa 20 godina starijim: Započeli su vezu dok je bila sa drugim!

Dea Đurđević i Mladen Mijatović otkako su objelodanili svoju ljubav, privlače pažnju javnosti. Iako je razlika u godinama dvije decenije, oni se odlično slažu, pa u čemu je tajne ove ljubavi koja je odoljela izazovima?

Nakon veoma teške saobraćajne nesreće koju je preživjela u februaru 2019. godine i od koje se i danas oporavlja, Dei Đurđević najveća podrška bio je njen vjerenik Mladen Mijatović. Iako ne žure da stanu pred matičara, uživaju u ljubavi, a voditeljka je jednom istakla da ni kao djevojčica nikada nije maštala o vjenčanici.


- Svi se šale sa mnom da nam je vrijeme za svadbu. Sve u svoje vrijeme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao djevojčica sam se igrala pištoljima, tako da vjenčanicu nisam zamišljala ‒ rekla je jednom prilikom za domaće medija, a sada je otkrila da je tajna njihove ljubavi u obostranom razumijevanju.


- Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumijemo neizvijesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razumije moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine "Budimo bezbijedni", a ja sa druge strane imam potpuno razumijevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam - istakla je Dea.


Njih je spojio posao, a dugo su krili vezu, ali se nisu bunili kada je javnost počela da bruji o njihovom ljubavnom životu. Dea je od Mladena mlađa 20 godina, ali kako je u nekoliko navrata istakla, razlika u godinama joj ne predstavlja problem.


Dea je aktivna na društvenim mrežama, a jednom nedavnom objavom privukla je veliku pažnju. Naime, ona je objavila zajedničku fotografiju sa Mladenom, a opis je svima zapao za oko.

- Bez obzira na to koliko je jaka žena, ona čeka muškarca jačeg od sebe. Ne zato da bi ograničio njenu slobodu, već da bi joj dao pravo da bude slaba - napisala je Dea ispod fotgrafije sa svojim izabranikom, a komentari ispod fotografije su se samo nizali.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.