x

Dea trpi jake bolove, ali njen duh ništa ne može da slomi: Evo šta je voditeljka pitala ljekare, cijeli VMA ne može da se načudi!

Voditeljka Dea Đurđević oduševila je mnoge na VMA jer oporavak teče bolje od očekivanog, a iako je i dalje u jedinici intenzivnog liječenja, Dea zasmijava sve u okolini. Voditeljka koja se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog liječenja na VMA, proteklih dana se trudila da bodri i oraspoloži kako sebe, tako i okolinu. Takvo raspoloženje nastavilo se i nakon kritična 72 sata, kada je čula dobre vijesti.

- Doktori svakodnevno po tri puta obilaze Deu. Kada joj je saopšteno da su prošla kritična 72 sata, te da oporavak dobro teče, ona je bila oduševljena. Naravno da je rane bole, pogotovu što je imala nekoliko ozbiljnih povreda, ali se trudi da osmijehom oraspoloži sve. Ne želi da se žali na bolove, ali kada je pitaju kako se osjeća, kaže da će sve izdržati - kaže izvor upućen u situaciju.

Ove riječi potvrdio je i načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević, koji je rekao: "Uz veliki široki osmijeh je rekla: “Ja sam odlično, ja sam megacar”. Taj njen osmijeh, i sad sam se naježio i morao sam to da zapišem", rekao je načelnik VMA gostujući u “Novom jutru”.


Inače, kako saznajemo, Dea se, osim zdravstvenog stanja, raspitivala i o aktuelnostima u Srbiji, “Jutarnjem programu”, kolegama, javnim ličnostima, stanju u kući, ali i tome šta joj rade majka Nena i partner Mladen.

U više navrata ona je čak pitala i šta rade u njenom omiljenom klubu Crvena zvezda.

- Poznato je koliko Dea obožava Crvenu zvezdu i da je pasionirani navijač. Sve je nasmijala kada je doktore pitala ima li nekih novosti u njenom omiljenom klubu, te šta rade igrači i kakvi su planovi njenog omiljenog kluba. Još kada su joj prenijeli da su se igrači, ali i navijači, raspitivali za njeno zdravlje i putem društvenih mreža je pozdravljali, Dea se oduševila. Iako ih je sve u bolnici ta situacija nasmijala, sa Deom normalno razgovaraju apsolutno o svemu. Upućena je u dešavanja izvan bolnice. Iako je doživjela tešku saobraćajku, trudi se da razmišlja o drugim stvarima i da skrene misli - kaže dalje izvor.


Oporavak dobro teče, a budući da se Dea nalazi na intenzivnog njezi, bitan je i naredni period rehabilitacije.

- Ne postoji period kojim može da se spekuliše, ali je jedno sigurno, Dea će za povrijeđenu ruku terapije primati naredne dvije godine, dok se potpuno ne oporavi. To je sasvim razumljivo budući da je imala tešku povredu lijeve ruke. Ipak, ona je spremna i veoma poslušna kada je riječ o svemu što se tiče liječenja. Sluša ljekare, upija njihove savjete i radi sve kako bi joj bilo bolje. Njoj je operisana ruka i dalje fiksirana kako je ne bi pomijerala, ali čuli smo da je doktorima rekla da ima osjećaje u njoj. Polako, vrijeme će sve pokazati da li je riječ o subjektivnom osjećaju ili ne. U svakom slučaju, najbitnije je strpljenje i da se nigdje ne brza jer je povreda bila veoma ozbiljna. Odlično je to što su 72 sata prošla bez ikakvih komplikacija i što oporavak teče bolje od očekivanog. Bitno je da se Dea dobro osjeća, da je veoma pozitivna i hrabra - završava za naš list priču izvor iz bolnice.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.