x

šok prepiska

Debela si, nije mi toliko veliki! Vujadin Savić prostački vrijeđao djevojku: Dođi kod mene da ti napunim šugava usta! Obavijestiću Mirku!

Srpski fudbaler Vujadin Savić (32) zbog objave u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom djevojkom.

Vujadin je iznio svoj stav, ali nije se tu zaustavio. Fudbaler se usudio da prostački vrijeđa pripadnike LGBT populacije i poziva ih kod sebe kako bi on sa njima "završio posao".

Na društvenim mrežama isplivala je prepiska Savića sa jednom djevojkom koja je na Instagramu prokomentarisala njegovu objavu.


"Zabranite Paradu dok ja čovjek sa četvoro djece ostavljam ženu kući da bih j...o k...e jer nisam išao u vojsku", napisala je djevojka.

Uslijedio je žestok odgovor Vujadina Savića.


"Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... Još nekih dva, tri dana biću sam kod kuće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj..em. Ne brini, obavijestiću i Mirku o tome... Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki. Ne znam kako ću ti prići... Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p...... Nećete šetati", napisao je fudbaler koji sa glumicom Mirkom Vasiljević ima četvoro djece.


Djevojka je kratko odgovorila bivšem fudbaleru Zvezde.

"Ah, te porodične vrijednosti klasičnog seljačine".

"Kao što vidiš umijem i to da budem, po potrebi" dodao je Vujadin.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.