x

ima burnu ljubavnu prošlost

Dečko je ostavio nakon što je zatrudnila, pa bila u tajnoj vezi sa oženjenim: Sve ljubavne pikanterije Zvezde Granda!

Jedna od pjevačica koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda" iza sebe ima veoma burnu ljubavnu prošlost ispunjenu velikim promašajima.

Pjevačica Biljana Sečivanović godinama je na muzičkoj sceni, a mnogi će se začuditi kada budu saznali kakve je ona ljubavne brodolome i ispade imala prije nego što je definitivno pronašla bračnu sreću.

Biljana je naime po završetku srednje škole odlučila da se preseli u Austriju, gdje je i živjela nekoliko godina. Tamo je uplovila u vezu sa jednim tamnošnjim biznismenom, sa kojim je i zatrudnila.


Kako su mediji svojevremeno pisali, on ju je ostavio čim je saznao da je u blagoslovenom stanju. Biljana je odbila da prihvati alimentaciju i sa sinom se poslije porođaja vratila u Srbiju.

Pjevačica se poslije raskida sa Matejinim ocem pomirila se sa Bojanom Obradovićem, klavijaturistom benda „Casper“ sa kojim je ranije bila u vezi i neuspješno pokušavala da dobije dijete. Njihova veza je ukupno trajala 13 godina, a prekinuli su je 2010. kada je pjevačica riješila da se preseli u Beograd.


Biljana je dugo krila svoju vezu sa Rolandom, bratom Veljka Piljikića inače supruga folk pjevačice Svetlane Seke Alekić. Ova veza je bila tajna jer je između ostalog on bio oženjen, a s obzirom na to da su poslije nekog vremena zajedno počeli da se pojavljuju u javnosti, očigledno je da mu je pjevačica tada bila jedina žena u životu.


Ni ova ljubav nije potrajala, pa su poslije dvije i po godine veze raskinuli. Sreća joj se konačno osmjehnula 2017. godine kada je upoznala biznismena Aleksandra Nedića. Nedić je takođe bio oženjen i ima kćerku Nikolinu. Biljana i Aleksandar su se vjerili početkom 2018. godine. Njih dvoje su stali pred oltar prošle jeseni i nastavili da uživaju u svojoj sreći.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.