x

Dečko Snežane Đurišić opisivao šta voli da joj radi u se.su: Isplivale sve poruke perverznog doktora!

Doktor Vanja Milošević, dečko pjevačice Snežane Đurišić, nikako da nauči lekciju da ne treba da komunicira niti da se povjerava ženama koje je upoznao na Fejsbuku! Jedan beogradski medij došao u posjed poruka u kojima Vanja sada do detalja opisuje kakav se.s pjevačica preferira.

Tako je djevojci koju je vidio samo na slici ispričao da je sa Snežanom prvi put vodio ljubav samo nekoliko dana nakon što su započeli vezu, da pjevačica voli da spava naga, ali i da je s Đurišićevom jednom prilikom imao se.s na brodu.

Osim toga, Vanja je djevojci priznao i da voli da upražnjava sve poze u se.su, te da Đurišićeva to obožava.

- Snežana voli kada sam na njoj, a ona stavi noge oko mene. Ima dobru gu.u, probao sam, odlična je - piše tako doktor Vanja anonimnoj djevojci, a potom je ispričao da sa pjevačicom ima se.s svakog puta kada se zajedno tuširaju.


- Nijedno naše zajedničko kupanje ne može da prođe bez se.sa. Ne mogu da vadim kada je najslađe, a Snežana ne može više da ostane trudna - piše tako perverzni doktor Milošević, a potom je anonimnoj djevojci otkrio da Đurišićeva spava pored njega u trenutku kada se njih dvoje dopisuju.

- Imam običaj da je diram dok spava i da joj radim "ono" , tako da ne zna šta je snašlo. Snežana spava potpuno gola - piše doktor, a potom je otkrio i na kojim je sve mjestima vodio ljubav sa pjevačicom.


- Imali smo se.s na terasi njene kuće, ali, naravno, noću, u drugom dijelu kuće. Nismo par koji eksperimentiše, ali smo jednom imali i se.s na brodu. Snežana i ja smo bili u kabini, a dok je napolju bio čovjek koji je upravljao brodom. Zatvorio sam vrata od kabine, razvaljivao sam je, ona je vrištala, ali nas taj čovjek nije čuo jer sam zatvorio vrata od kabine. Sada bih htio da probam se.s u avionu - napisao je doktor anonimnoj djevojci. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.