x

konačno

Dejan Dragojević pokazao novu djevojku: Pao poljubac sa misterioznom brinetom!

Već neko vrijeme se spekuliše da Dejan Dragojević ima novu djevojku, a iako nijje želio da priča o njoj, sada je odlučio da je predstavi u javnosti.

Pobjednika "Zadruge 5" sreli smo u jednom klubu u Beogradu gdje je proslavio doček Srpske nove godine, a društvo mu je pravila atraktivna brineta, piše Telegraf.rs.


Foto: Kobra/Telegraf

Dejan je došao iz Veternika u srpsku prijestonicu kako bi uživao u nastupu Jelene Karleuše, a pored misteriozne djevojke, sa njim je bila i Ivana Šopić.


Foto: Kobra/Telegraf

Njegova partnerka bila je dotjerana. Obukla je crnu, elegantnu haljinu, visoke štikle, a kosu je vezala u rep. 

Međutim, čim je vidjela foto-reportere, ona je počela da se skriva. Dok su je slikali, djevojka je držala ruku preko lica i govorila da je ne fotografišu.


Potom su ušli u klub gdje su se provodili do kasnih sati, a dio atmosfere podijelili su i na Instagramu.

Na društvenim mrežama je osvanula fotografija Dejana i njegove nove izabranice i izazvala lavinu komentara.

O kome je riječ, i ko je fatalna crnka koja je zavela Dragojevića ostaje da saznamo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Kobra/Telegraf.rs

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)
zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)