x

Šokiran njihovim skandaloznim ponašanjem

Dejan Dragojević razotkrio tajni plan bračnog para: Zvezdan nikad nije volio Anu!

Pobjednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, ubijeđen je da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sve glume i da su se zapravo dogovorili da je on prevari u "Zadruzi" samo kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 eura.

Dejan, kojeg je supruga Dalila varala sa Filipom Carem, opleo je po novom ljubavnom trouglu u "Zadruzi".

- Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je vjerovatno rekla: "Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!" Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara - kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je djelovala u prvi mah:


- Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste vidjeli vatreni ples, zagrljaje , suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u "Zadrugu 7" i "Zadrugu 8"! Sve je to plan! Takođe, svjesna je da je Zvezdan nikad nije volio, jer da jeste, oženio bi je.

.

.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Informer 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.