x

ZABRINUO FANOVE

Dejan Dragojević u lošem stanju: Nije se pojavio u emisiji, poslao poruku i otkrio kako se osjeća - želi da se povuče potpuno!

Dejan Dragojević je javno raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, a umjesto da se uključi u program uživo u emisiji kako bi prokomentarisao svoju odluku, Dejan je samo poslao poruku.

"Neću da se budim svako jutro da gledam da li me je djevojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan tumačim da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi djevojka koja sjedi i druži se sa svima tamo, naglasio sam joj i prenio joj informacije da to ne smije da radi, da me to povređuje", rekao je Dejan na svom Jutjub kanalu i dodao:


"Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sjedila na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povrijedila me je prvo sa čokoladicom, a tad je željela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osjetila da Aleksandra ima kvarne namjere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobijedi", rekao je, između ostalog, on.


Inače, on je trebalo da se uključi u emisiju "Premijera-vikend specijal", međutim, zbog stanja u kome se nalazi nije mogao i nije htio da se oglašava.

Bivši rijaliti učesnik poslao je poruku, umjesto da se uključi u program uživo.

Dragojević je poručio da je odlučio da presiječe sve i da se odmakne od priča i Aleksandre, da se ne osjeća dobro zdravstveno i želi da se povuče potpuno.

.

.

..

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.